Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Hondentraining

Hondentraining

Zomervakantie

In de zomervakantie liggen de reguliere lessen stil van zaterdag 7-7 t/m zaterdag 18-8-2018. Woensdag 4-7 de laatste les. Woensdag 22-8 beginnen we weer.

Puppy Zomer Arrangement

Wel bieden we tijdens de zomervakantie een puppy zomerarrangement aan. Op 7 zaterdagen, van 7-7-2017 t/m 18-8-2017 puppytraining om 9:00 uur. Bestemd voor pups die bij aanvang van de training nog geen 6 maanden oud zijn. Uitzonderingen in overleg.

Les op locatie (behendigheid wel op eigen terrein)

Op zaterdag 23 juni en woensdag 27 juni 2018 trainen we in het dorp van Haaren. We verzamelen dan op het parkeerterrein tegenover het Kruidvat; Driehoeven 70 te Haaren.

Aan de slag met uw hond: leuk en belangrijk

Hondentraining is goed voor de gehoorzaamheid n voor de relatie tussen baas en hond. Daarnaast is het ook gewoon leuk om elke week een uurtje intensief met uw hond te werken.

Onze werkwijze

We hebben een ruim en goed geoutilleerd trainingsveld en een royale cursusruimte waar ook binnen trainingen kunnen worden gegeven.
We bieden verschillende cursussen aan gericht op gehoorzaamheid en behendigheid en zoeken/speuren. We gaan daarbij uit van positieve trainingsmethoden: gewenst gedrag aanleren door belonen.

Voor elke cursus geldt een vrije instroom: u kunt starten wanneer u wilt.
U schrijft dan in voor een serie van 12 weken les.

Aanmelden training

In principe is het ieder moment mogelijk in te stromen in de training.
Neem telefonisch of per email contact op. Vraag naar een trainer.

In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy